• Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing

VIRKISTÄVÄ TIIMIPÄIVÄ

Elämyksiä ja kisailuja 

kaupungissa tai metsän keskellä.

Koe kuinka koko ryhmän yhteishenki paranee ja hio omia tiimityötaitojasi. Kokeile avoimin mielin uusia lajeja ja aktiviteetteja, jotka saavat irrottautumaan arjesta. Valittavina on niin luonnossa toteutettavia retkiä ja tiimiaktiviteetteja kuin tapahtumapaikassa tehtäviä kisailuja, joukkueturnauksia ja pelejä. Fiilistele uusia kokemuksia ja nautiskele ruoasta ja saunomisesta työkavereidesi kanssa. Päivän päätteeksi huomaat olevasi kokemusta rikkaampi, viihtyneesi iloisesti porukassa ja toimineesi dynaamisesti ryhmässä. Virkistyneenä ja raukeampana olet valmiimpi taas työarkeen.

Tiimiaktiviteetteja sisältävässä virkistyspäivässä voit heittäytyä uusien elämysten vietäväksi. Kaikki lajit eivät ole liikunnallisia, vaan rauhoittumista, tarkkuutta, luovuutta, nokkeluutta ja uuden opetteluakin on tarjolla.

 

Ohjelmaan voi yhdistää oman porukan kanssa pidettävät kokoukset. Ohjelmasisällöt ovat täysin räätälöitävissä ryhmällenne sopivaksi omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, oli kyse sitten yksittäisestä aktiviteetista tai kokonaisen virkistyspäivän ohjelmapaketista. Kauttamme järjestyvät tarvittaessa myös bussikuljetukset.

ESIMERKIT OHJELMASISÄLLÖISTÄ

ESIMERKIT OHJELMASISÄLLÖISTÄ

KAUPUNGIN LÄHEISYYDESSÄ

Unioninkadun juhlahuoneistot Helsingin keskustassa tai Hämeenkylän kartano Länsi-Vantaalla sopivat erinomaisesti tiimipäivän viettoon. Ulkoaktiviteetit onnistuvat helposti kartanon puistomaisemissa tai lähiympäristössä. Kartanoon mahtuu suurempikin työyhteisö, Unioninkadulle vähän pienempi. Sisätiloissa voi toteuttaa hieman rauhallisempia aktiviteetteja ja workshopeja. Molemmista löytyy allas- ja saunaosasto, jossa voi kylpemisen lisäksi järjestää vaikkapa hierontaa tai allastreenejä. Hämeenkylän kartanossa on yöpymismahdollisuus.


Ryhmäkohtainen hinta määräytyy räätälöidyn sisällön ja ryhmän koon mukaan.

LUONNOSSA

Nuuksion kansallispuisto Espoossa tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tiimin virkistymiseen. Ulkona voi tehdä erilaisia ryhmäaktiviteetteja ja luontoretkiä, jonka jälkeen voi rauhoittua nokipannukahvilla, laavulla tai saunoen ulkosaunassa tai allasosastolla.

 

Sisätiloissa on kokoustiloja luentoja ja muita ohjauksia varten. Kansallispuistossa voi aikataulun puitteissa myös liikkua omatoimisesti. Hotelli Nuuksiossa voi myös yöpyä.

Ryhmäkohtainen hinta määräytyy räätälöidyn sisällön ja ryhmän koon mukaan.

TIIMIYTYMISILTAPÄIVÄ

Kahvakuulatreeni

Liikunta, suorituskyky & palautuminen -luento
*Lounas

*Oma ohjelma (esim. kokous)

45 min

90 min

Hinta alk. 52 €/hlö

(30 henkilön ryhmälle)

TIIMIN VIRKISTYSPÄIVÄ

2 tuntia

15 min

90 min

45 min

Kuntotestaus ja hyvinvointivisa

*Lounas

Kuntotestauksen palaute

Aktiiviset elintavat & työkyky -luento
*Kahvittelu

Crosstraining

*Saunomista

*Päivällinen

Hinta alk. 136 €/hlö

(30 henkilön ryhmälle)