HYVINVOINTIVALMENNUS

GS Energy

Henkilöstölle suunnatut hyvinvointivalmennuksemme toteutuvat yksilöllisesti tai ryhmämuotoisena, kokeneiden valmentajien johdolla. Valmennuksen aloitus on tehty mahdollisimman helpoksi ja viikottainen yhteydenpito valmentajan kanssa mobiilisovelluksen avulla pitää motivaation yllä!

Hyvinvointivalmennus rakennetaan vastaamaan kohderyhmän tilannetta ja terveysriskejä. Valmennuksessa huomioidaan yksilölliset lähtökohdat sekä kokonaisvaltaisesti työn kuormittavuus ja muun elämän yhteensovittaminen. Kaikki valmennuksemme räätälöidään 

kohderyhmän tarpeiden mukaan laajuudeltaan ja sisällöltään. 

Valmennus on ennaltaehkäisevää toimintaa ja varhaista välittämistä. On moninkertaisesti helpompaa ja edullisempaa ennaltaehkäistä terveysriskejä kuin yrittää palauttaa jo alentunutta työkykyä. Henkilöstön hyvinvoinnin ja terveellisempien elämäntapojen vahvistaminen näkyy työkyvyn ja tuottavuuden kasvuna sekä sairauspoissaolojen laskuna ja pienentyneinä eläköitymiskustannuksina.

ESIMERKIT VALMENNUSOHJELMISTA

GS Energy Starter

GS Energy Starter -valmennus sopii erinomaisesti elintapamuutoksen alkuun tai antamaan motivaatiota hyvinvoinnin edistämiseen ja säännöllisen liikunnan aloittamiseen.

Valmennuksen voi räätälöidä eri kokoisille ryhmille.

GS Energy Intensive

GS Energy Intensive -elämänmuutosvalmennus on suosittu esimerkiksi yritysten johtoryhmälle/esimiehille suunnattuna valmennuksena tai henkilöstöryhmälle, jolla on jo kohonnut riski työkyvyn ennenaikaiseen menettämiseen.Tämä valmennus tähtää hyvinvoinnin tasapainon sekä yksilöllisten motivaatiotekijöiden ja itsensä johtamisen keinojen löytymiseen.

GS Energy Custom

Hyvinvointivalmennus voidaan myös räätälöidä täysin juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi!

Esimerkkiteemoja:

-Tasapaino johtajuuden arjessa-

-Ajanhallinnalla hyvinvointia-

-Yksilölliset motivaatiotekijät muutoksessa-

 

AIHEESTA BLOGISSA

  • Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing