• Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing

HYVINVOINTIVALMENNUS

GS Energy

Henkilöstölle suunnatut hyvinvointivalmennuksemme toteutuvat yksilöllisesti tai ryhmämuotoisena, kokeneiden valmentajien johdolla. Valmennuksen aloitus on tehty mahdollisimman helpoksi ja viikottainen yhteydenpito valmentajan kanssa mobiilisovelluksen avulla pitää motivaation yllä!

Hyvinvointivalmennus rakennetaan vastaamaan kohderyhmän tilannetta ja terveysriskejä. Valmennuksessa huomioidaan yksilölliset lähtökohdat sekä kokonaisvaltaisesti työn kuormittavuus ja muun elämän yhteensovittaminen. Olemme koonneet esimerkeiksi kevyemmän ja intensiivisemmän valmennusohjelman. Kaikki valmennuksemme ovat myös räätälöitävissä kohderyhmän tarpeiden mukaan.

Valmennus on ennaltaehkäisevää toimintaa ja varhaista välittämistä. On moninkertaisesti helpompaa ja edullisempaa ennaltaehkäistä terveysriskejä kuin yrittää palauttaa jo alentunutta työkykyä. Henkilöstön hyvinvoinnin ja terveellisempien elämäntapojen vahvistaminen näkyy työkyvyn ja tuottavuuden kasvuna sekä sairauspoissaolojen laskuna ja pienentyneinä eläköitymiskustannuksina.

VAIVATON & NOPEA ALOITUS

TILAUS

Otamme tilauksen vastaan.

KUTSU

Kutsumme sinut valmennukseen ja varaamaan kuntotestiajan verkossa.

ESITIEDOT & KUNTOTESTI

Täytät esitiedot ja terveyskyselyn verkossa ja osallistut kuntotestiin.

TAPAAT VALMENTAJASI

Valmentajasi ottaa sinuun yhteyttä. Hänellä on käytössään esitietosi sekä kuntotestisi tulokset.

 

ESIMERKIT VALMENNUSOHJELMISTA

GS Energy Starter

GS Energy Starter -valmennus sopii erinomaisesti elintapamuutoksen alkuun tai antamaan motivaatiota hyvinvoinnin edistämiseen ja säännöllisen liikunnan aloittamiseen.

Valmennuksen voi tilata yksittäinen henkilö tai se voidaan räätälöidä ryhmälle.

+ kesto 6 kk
+ kuntotestaus  - Energiatesti
+ valmennustapaamiset

+ Syke e-valmennus

GS Energy Intensive

GS Energy Intensive -elämänmuutosvalmennus on suosittu esimerkiksi yritysten johtoryhmälle / esimiehille suunnattuna valmennuksena tai henkilöstöryhmälle, jolla on jo kohonnut riski työkyvyn ennenaikaiseen menettämiseen.Tämä valmennus tähtää hyvinvoinnin eri osa-alueiden tasapainon löytämiseen sekä yksilöllisten motivaatiotekijöiden ja itsensä johtamisen keinojen löytymiseen.

+ kokonaiskesto 18-36 kk
+ Firstbeat -hyvinvointianalyysit

+ UKK terveyskuntotestaus

+ Elämänlaatukyselyt
+ valmennus- ja sparraustapaamiset 

+ asiantuntijaluennot

+ Syke e-valmennus

+ ryhmätapaamiset​​

 

96,55%

 

AIHEESTA BLOGISSA