Valmennuksella elämäntapamuutoksen alkuun.

GS Energy Starter

GS Energy Starter -valmennus sopii erinomaisesti elintapamuutoksen alkuun tai antamaan motivaatiota hyvinvoinnin edistämiseen ja säännöllisen liikunnan aloittamiseen. Muutosten juurruttaminen arkeen vaatii aikaa ja motivaatiota. Tämän vuoksi valmennus kestää vähintään 6 kuukautta ja valmennettava saa säännöllistä tsemppausta valmentajaltaan sekä personal training -tapaamisten että e-valmennuksen muodossa. Alussa ja lopussa toteutettavat Energiatestitantavat kattavan kuvan  hyvinvoinnin lähtötilanteesta ja kehityksestä valmennuksen myötä.

+ kesto 6 kk
+ kuntotestaus  - Energiatesti
+ valmennustapaamiset

+ e-valmennus

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

green papers

ENERGIATESTI™

Valmennuksen alussa ja lopussa suoritetaan Energiatesti, joka koostuu kolmesta osa-alueesta:

  • hyvinvointikysely

  • kehon mittaukset

  • kevyt kuntotesti

 

Energiatestiin on helppo osallistua kuntotasosta riippumatta. Testitulos ilmaistaan Energiakellon avulla, joka kertoo ajan, jonka ihminen jaksaa tehdä töitä, harrastaa vapaa-ajalla tai puuhailla kotona päivän aikana.

Trainer with Towel

PERSONAL TRAINING -TAPAAMISET

Tapaat personal trainerin säännöllisesti valmennuksen ajan. Valmentaja laatii  tavoitteiden mukaisen valmennussisällön ja harjoitusohjelman sekä tukee tavoitteiden saavuttamisessa.

Valmentajamme ovat koulutettuja liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka osaavat huomioda yksilölliset arjen haasteet valmennuksen suunnittelussa.

Typing

SYKE-eVALMENNUS

Valmennettavat saavat käyttöönsä Syke e-valmennuspalvelun, jonne on helppo kirjata omat tavoitteet ja valmennuksen eteneminen. Palveluun tallentuvat myös valmentajan laatimat ohjeet. Oman kehityksen helppo seuranta motivoi tehokkaasti!

Syke-palvelusta löytyy myös suora viestikanava omalle valmentajalle.