• Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing

TYÖPAIKKALIIKUNTA

GS Move

Työpaikkaliikunta, yritysliikunta, henkilöstöliikunta - rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Yhtä kaikki - me toteutamme monipuoliset ohjatut liikuntatunnit, liikuntakurssit sekä taukojumpat joustavasti yrityksen omissa tiloissa. Tarvittaessa suunnittelemme yrityksen liikuntatilojen toteutuksen tai muutokset viihtyisämmäksi tilaksi. Kauttamme onnistuu myös laadukkaiden Gymstick-liikuntavälineiden myynti tai vuokraus yrityksen käyttöön.

 

Tavoitteenamme on tarjota henkilöstölle liikunnan iloa, joka motivoi harrastamaan liikuntaa myös omatoimisesti vapaa-ajalla. Työpaikkaliikuntaa tarjoamalla työnantaja satsaa henkilöstön hyvinvoinnin lisäksi oman kilpailukyvyn kehittämiseen. Liikunnalliset työntekijät ovat lähes viisi päivää vähemmän sairaana vuodessa ja ovat parempia työteholtaan.

Heljä Lätti,

henkilöstöpäällikkö

SPR Veripalvelu

Gymstick Wellbeing on toiminut tärkeänä kumppaninamme henkilöstön aktiivisuuden edistämisessä jo useamman vuoden ajan. Vahva ammattitaito näkyy niin henkilöstöliikunnan suunnittelussa kuin konkreettisessa ohjauksessakin. Yhteistyö toimii mutkattomasti ja myös käyttäjien toiveita kuunnellaan herkällä korvalla. Sujuva tuntien varausjärjestelmä on plussaa!

Kati Johansson,

henkilöstöjohtaja

Tekniikan Akateemiset

Haluamme olla terveyttä edistävä työpaikka. Gymstick Wellbeing on ollut mainio yhteistyökumppani, jolla on ollut työkaluja ja osaamista niin työpaikkaliikuntaan kuin erilaisiin työhyvinvointia parantaviin projekteihin ja valmennuksiin.

Marika Sahlberg,

koulutusassistentti

Eläketurvakeskus

Eläketurvakeskus panostaa henkilöstön työhyvinvointiin ja työpaikkaliikuntaan tarjoamalla Gymstick Wellbeingin laadukkaita ja monipuolisia liikuntatunteja omissa tiloissaan. Ohjaajat ovat erittäin asiantuntevia ja mukavia. Samoja ohjaajia toivotaan vuodesta toiseen!

 

SÄÄNNÖLLISET LIIKUNTATUNNIT TYÖPAIKALLA

GS Move Basic

+ liikuntatunnit

+ sijaisjärjestelyt

+ online-tuntikalenteri & varaukset

+ asiakaspalvelu​

+ liikuntatilakartoitus

SUOSITUIN

GS Move Total

+ liikuntatunnit

+ sijaisjärjestelyt

+ online-tuntikalenteri & varaukset

+ asiakaspalvelu & tiedotus

+ markkinointimateriaalit

+ kävijä & tyytyväisyysraportointi

+ liikuntatilakartoitus & kehitysehdotukset

GS Move Total + Effect

+ liikuntatunnit

+ sijaisjärjestelyt

+ online-tuntikalenteri & varaukset

+ asiakaspalvelu

+ markkinointimateriaalit

+ kävijä & tyytyväisyysraportointi

+ liikuntatilakartoitus & kehitysehdotukset

+ osallistujien kuntotestaus​

+ kehitys & vaikuttavuusraportit

 

Säännöllinen liikkuminen ennaltaehkäisee tehokkaasti tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä kohentaa vireystilaa. Työpaikkaliikunta palvelee erinomaisesti sekä aktiivisia liikkujia että liikunnallisen elämäntavan aloittajia. Työpaikkaliikunta eri muodoissaan on helposti toteutettavaa, tavoitteellista ja pitkäjänteistä toimintaa työhyvinvoinnin edistämiseksi. Työpaikkaliikunta madaltaa kynnystä fyysisen aktiivisuuden lisäämiseen ja lisää kiinnostusta omasta terveydestä huolehtimiseen, ja auttaa näin arjen aktivoimisessa ja työkyvyn ylläpidossa. Erityisesti passiivisemmat työntekijät pystyvät aloittamaan liikunnan turvallisesti, ammattitaitoisessa ohjauksessa.

MUUT TYÖPAIKKALIIKUNNAN PALVELUT

LIIKUNTAKURSSIT

Toteutamme monipuoliset liikuntakurssit joko yrityksen omissa tiloissa tai muussa paikassa.

Suosituimpia lajeja ovat juoksu, uinti, tanssi ja mindfulness-lajit.

LIIKUNTATILASUUNNITTELU, VARUSTUS & HUOLTO

Toteutamme liikuntatilojen suunnittelua, oli kyse sitten uuden tilan avaamisesta tai vanhan päivityksestä. Kauttamme järjestyvät tarvittavat varusteet sekä kuntosalin huoltopalvelut.​

VÄLINEVUOKRAUS & MYYNTI

Vuokraamme käyttöönne liikuntatunneilla tarvittavat välineet tai myymme laadukkaat välineet yrityksellenne.

 

AIHEESTA BLOGISSA