TYÖPAIKKALIIKUNTA

GS Move

Työpaikkaliikunta, yritysliikunta, henkilöstöliikunta - rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Yhtä kaikki - me toteutamme monipuoliset ohjatut liikuntatunnit, liikuntakurssit sekä taukojumpat joustavasti yrityksen omissa tiloissa tai virtuaalisesti. Tarvittaessa suunnittelemme yrityksen liikuntatilojen toteutuksen ja vastaamme kuntosalin säännöllisestä huollosta. Kauttamme onnistuu myös liikuntavälineiden myynti tai vuokraus yrityksen käyttöön.

 

Tavoitteenamme on tarjota henkilöstölle liikunnan iloa, joka motivoi harrastamaan liikuntaa myös omatoimisesti vapaa-ajalla. Työpaikkaliikuntaa tarjoamalla työnantaja satsaa henkilöstön hyvinvoinnin lisäksi oman kilpailukyvyn kehittämiseen. Liikunnalliset työntekijät ovat lähes viisi päivää vähemmän sairaana vuodessa ja ovat parempia työteholtaan.

Heljä Lätti,

henkilöstöpäällikkö

SPR Veripalvelu

Gymstick Wellbeing on toiminut tärkeänä kumppaninamme henkilöstön aktiivisuuden edistämisessä jo useamman vuoden ajan. Vahva ammattitaito näkyy niin henkilöstöliikunnan suunnittelussa kuin konkreettisessa ohjauksessakin. Yhteistyö toimii mutkattomasti ja myös käyttäjien toiveita kuunnellaan herkällä korvalla. Sujuva tuntien varausjärjestelmä on plussaa!

Kati Johansson,

henkilöstöjohtaja

Tekniikan Akateemiset

Haluamme olla terveyttä edistävä työpaikka. Gymstick Wellbeing on ollut mainio yhteistyökumppani, jolla on ollut työkaluja ja osaamista niin työpaikkaliikuntaan kuin erilaisiin työhyvinvointia parantaviin projekteihin ja valmennuksiin.

Marika Sahlberg,

koulutusassistentti

Eläketurvakeskus

Eläketurvakeskus panostaa henkilöstön työhyvinvointiin ja työpaikkaliikuntaan tarjoamalla Gymstick Wellbeingin laadukkaita ja monipuolisia liikuntatunteja omissa tiloissaan. Ohjaajat ovat erittäin asiantuntevia ja mukavia. Samoja ohjaajia toivotaan vuodesta toiseen!

 

SÄÄNNÖLLINEN HENKILÖSTÖLIIKUNTA 

TYÖPAIKALLA TAI ONLINE

Liikuntatunnit työpaikalla

Toteutamme monipuoliset liikuntatunnit yrityksen omissa tiloissa. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää

+ ohjauksen

+ sijaisjärjestelyt

+ asiakaspalvelu

+ markkinointimateriaalit

Lisäpalveluna saatavilla

+ online-tuntivarauskalenteri

+ kävijä & tyytyväisyysraportointi

+ liikuntatilakartoitus & kehitysehdotukset

+ osallistujien kuntotestaus​

+ kehitys & vaikuttavuusraportit

Online-liikunta - TreeniTV

Verkkopohjainen TreeniTV-palvelu mahdollistaa henkilöstöliikunnan toteutuksen silloin, kun työntekijät toimivat etänä tai useammalla paikkakunnalla ympäri maan. TreeniTV toimii myös erinomaisesti työpaikan liikuntatuntien rinnalla.

 

MUUT PALVELUT

LIIKUNTATILOJEN

SUUNNITTELU

Tarvitsevatko yrityksenne liikuntatilat uudistusta tai oletteko perustamassa uuteen toimitilaan liikuntatiloja?

Me hoidamme suunnittelun ja varustuksen!

KUNTOSALIN

HUOLTO

Myös työpaikan kuntosali ja liikuntatilat kaipaavat huoltoa. Meiltä järjestyvät säännölliset huoltopalvelut, korjaukset ja varaosat!

VÄLINEVUOKRAUS & MYYNTI

Vuokraamme käyttöönne liikuntavälineet tai varustamme työpaikan liikuntatilat.

 

AIHEESTA BLOGISSA

  • Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing