LUENNOT & WORKSHOPIT

GS Educate

Tiedon lisääminen ja taitojen vahvistaminen on arvokasta. Hyvinvointiluennot motivoivat työntekijöitä omasta terveydestä huolehtimiseen ja antavat työkaluja käytäntöön. Workshopit ja koulutukset antavat edelleen valmiuksia omien taitojen kehittämiseen ja tiedon syventämiseen. Mitä enemmän työhyvinvointi ja terveelliset elämäntavat ovat yrityksessä esillä, sitä paremmin jokainen omaksuu oman hyvinvoinnin myös itselleen elämää ohjaavaksi arvoksi.

 

Käytännönläheiset luennot ja worshopit ovat saaneet erittäin positiivisen vastaanoton asiakkaidemme keskuudessa. Luentojen ja työpajojen sisällöt räätälöimme aina kohdeyleisön mukaan. Asiantuntijoidemme innostava ote, vahva ammattitaito työhyvinvoinnista, käytännönläheisyys ja laaja kumppaniverkosto takaavat mielenkiintoiset sisällöt, jotka opettavat uutta ja vahvistavat yksilöiden omia taitoja huolehtia hyvinvoinnistaan sekä syventävät yrityksen johdon ja henkilöstöhallinnon osaamista ja ymmärrystä. Hyvinvontiluentojen sisällöt ja konsultointi perustuvat aina viimeisimpään tutkimustietoon. 

Asiantuntijapalveluihin voi liittää myös erilaisia työhyvinvoinnin tempauksia tai muuta ohjelmaa. Luentoja yhdistetään usein esimerkiksi hyvinvointivalmennuksiin tai virkistyspäiviin.

SUOSITUT TEEMAT

KEHONHUOLLON WORKSHOP

Hyvin huollettu keho on koti virkeälle mielelle! Workshopissa käytäntö ja teoriaosuudet vuorottelevat ja osallistujat saavat konkreettisia työkaluja palautumisen edistämiseen arjessa.

ELÄMÄNTAIDOT JA HYVÄ ELÄMÄ

Millaisilla välineillä helpottaa stressiä, pitää mielen rauhallisena ja kuinka pysyä motivoituneena muuttuvissa olosuhteissa? Workshopissa perehdytään rentouteen ja keskittymiseen sekä tarkastellaan motivoitumista ja omia arvoja.

KOHTI HYVÄÄ SYÖMISTÄ

Tuntuuko sinusta siltä, että jaksamista, hyvinvointia ja terveyttä edistävien ruokatottumusten pysyvä noudattaminen vaatisi jatkuvaa itsekuria ja ponnistelua? Workshopissa pohditaan mitkä taustatekijät vaikuttavat ruokavalintoihimme ja miksi.

KAIKKI LIIKKUMINEN LASKETAAN

Workshopissa käsitellään liikunnan ja arjen aktiivisuuden vaikutuksia niin fyysiselle kuin henkiselle hyvinvoinnille. Näiden lisäksi pohditaan palautumiskeinoja arjen kiireen keskellä.

  • Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing