Luennot & workshopit

Tiedon lisääminen ja taitojen vahvistaminen on arvokasta. Hyvinvointiluennot motivoivat työntekijöitä omasta terveydestä huolehtimiseen ja antavat työkaluja käytäntöön. Workshopit ja koulutukset antavat edelleen valmiuksia omien taitojen kehittämiseen ja tiedon syventämiseen. Mitä enemmän työhyvinvointi ja terveelliset elämäntavat ovat yrityksessä esillä, sitä paremmin jokainen omaksuu oman hyvinvoinnin myös itselleen elämää ohjaavaksi arvoksi.

 

Käytännönläheiset luennot ja worshopit ovat saaneet erittäin positiivisen vastaanoton asiakkaidemme keskuudessa. Luentojen ja työpajojen sisällöt räätälöimme aina kohdeyleisön mukaan. Asiantuntijoidemme innostava ote, vahva ammattitaito työhyvinvoinnista, käytännönläheisyys ja laaja kumppaniverkosto takaavat mielenkiintoiset sisällöt, jotka opettavat uutta ja vahvistavat yksilöiden omia taitoja huolehtia hyvinvoinnistaan sekä syventävät yrityksen johdon ja henkilöstöhallinnon osaamista ja ymmärrystä. 

Asiantuntijapalveluihin voi liittää myös erilaisia työhyvinvoinnin tempauksia tai muuta ohjelmaa. Luentoja yhdistetään usein esimerkiksi hyvinvointivalmennuksiin tai virkistyspäiviin.

Suosituimmat teemat