TYHY &

VIRKISTYSPÄIVÄT

GS Inspire

Toteutamme ohjelmat tyhy- ja virkistyspäiviin, hyvinvointiprojektien starttitilaisuuksiin tai osaksi laajempaa vuosittaista työkyvyn edistämisen kokonaisuutta. Me ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne mukaisen tapahtuman alkusoitosta loppuvihellykseen, avaimet käteen -periaatteella. 
 

Tyhy- ja virkistystapahtumat voivat sisältää tietoiskuja ja asiantuntijaluentoja sekä hauskoja aktiviteetteja, joissa koetaan tekemisen riemua ja nautitaan yhdessäolosta. Kenties yritys haluaa palkita henkilöstöään kuntotestauksin ja palautumismittauksin? Tai miltä kuulostaisi rauhallinen mindfulness-tuokio metsän siimeksessä? Ehkä hieman extremeä? Tapahtuman luonne rakennetaan juuri sellaiseksi, mitä teidän työyhteisönne tarvitsee.

VAIVATTOMASTI VIRKISTYMÄÄN

TIEDUSTELU

& TILAUS

Otamme tilauksesi tai tiedustelusi vastaan. 

SUUNNITTELU

Suunnittelemme toiveittesi mukaisen ohjelmakokonaisuuden, huomioiden ryhmän erityispiirteet ja toteutusympäristön mahdollisuudet.

ILMOITTAUTUMINEN

Hallinnoimme kaikki ilmoittautumiset 

kätevästi verkossa.

TAPAHTUMA

Huolehdimme, että kaikki viihtyvät tapahtumassa ja kaikki sujuu suunnitelman mukaan.

PALAUTE

Keräämme palautteen verkossa ja raportoimme.

OHJELMAA VIRKISTYSPÄIVÄÄN

Teemme virkistyspäivistä ja hyvinvointia edistävistä tapahtumista elämyksellisiä ja tunnelmallisia, lisäten työporukan positiivista energiaa ja yhteishenkeä! Toteutamme ohjelmia, jotka ovat täynnä rentoa meininkiä ja hauskaa fiilistä, ruoasta nautiskelua unohtamatta!


Tapahtuma voi olla kesäpäivä, talvirieha, kiky-päivä, TYHY-päivä tai tiimipäivä. Osallistujamäärä vaihtelee alle kymmenestä henkilöstä jopa satoihin osallistujiin. Räätälöimme ohjelman aina kohderyhmälle ja haluttuun teemaan sopivaksi! Sisällöt ovat monipuolisia, sillä joku viihtyy enemmän liikunnallisten aktiviteettien, toinen rentouttavien tuokioiden ja kolmas leikkimielisten kisailujen merkeissä. Sinä päätät - me toteutamme!

LIIKUNTAA

Erilaiset liikuntalajit sekä 

taukojumpat.

RAUHOITTUMISTA

Rentouttavat ja rauhoittavat lajit sisällä tai ulkona.

TIIMIKISAILUA

Hauskat kisailut ja pelit tiimien välillä.

WORKSHOPIT & LUENNOT

Osallistavat hyvinvointiteemat.

Kahvakuula
Taukojumppa
Saunayoga
Metsäjooga
Mindfulness
Frisbeegolf
Asahi
Sauvakävely
Kahvakuula
Taukojumppa
Saunayoga
Metsäjooga
Mindfulness
Frisbeegolf
Asahi
Sauvakävely

ESIMERKKEJÄ LAJEISTA

  • Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing