• Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing

TYHY &

VIRKISTYSPÄIVÄT

GS Inspire

Toteutamme ohjelmat tyhy- ja virkistyspäiviin, hyvinvointiprojektien starttitilaisuuksiin tai osaksi laajempaa vuosittaista työkyvyn edistämisen kokonaisuutta. Me ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne mukaisen tapahtuman alkusoitosta loppuvihellykseen, avaimet käteen -periaatteella. 

Meille jokaiselle hyvinvointia tuottavat erilaiset asiat, mutta yksi asia yhdistää meitä kaikkia: yhteisöllisyys ja halu kuulua porukkaan. Jokainen meistä tarvitsee fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin lisäksi myös sosiaalisia suhteita pitämään elämän mielekkäänä ja tasapainossa. Ihmissuhteet työyhteisössä näyttelevät suurta roolia yksilön elämässä, sillä työpaikoilla vietetään noin puolet valveillaoloajasta. Työhyvinvoinnin näkökulmasta tätä puolta voi edistää järjestämällä yhteistä tekemistä elämyksiä tuottavassa ympäristössä.
 

Tyhy- ja virkistystapahtumat voivat sisältää tietoiskuja ja asiantuntijaluentoja sekä hauskoja aktiviteetteja, joissa koetaan tekemisen riemua ja nautitaan yhdessäolosta. Kenties yritys haluaa palkita henkilöstöään kuntotestauksin ja palautumismittauksin? Tai miltä kuulostaisi rauhallinen mindfulness-tuokio metsän siimeksessä? Ehkä hieman extremeä? Tapahtuman luonne rakennetaan juuri sellaiseksi, mitä teidän työyhteisönne tarvitsee.

VAIVATTOMASTI VIRKISTYMÄÄN

TIEDUSTELU

& TILAUS

Otamme tilauksesi tai tiedustelusi vastaan. 

SUUNNITTELU

Suunnittelemme toiveittesi mukaisen ohjelmakokonaisuuden, huomioiden ryhmän erityispiirteet ja toteutusympäristön mahdollisuudet.

ILMOITTAUTUMINEN

Hallinnoimme kaikki ilmoittautumiset 

kätevästi verkossa.

TAPAHTUMA

Huolehdimme, että kaikki viihtyvät tapahtumassa ja kaikki sujuu suunnitelman mukaan.

PALAUTE

Keräämme palautteen verkossa ja raportoimme.

OHJELMAESIMERKIT

Teemme virkistyspäivistä ja hyvinvointia edistävistä tapahtumista elämyksellisiä ja tunnelmallisia, lisäten työporukan positiivista energiaa ja yhteishenkeä! Toteutamme ohjelmia, jotka ovat täynnä rentoa meininkiä ja hauskaa fiilistä, ruoasta nautiskelua unohtamatta!


Tapahtuma voi olla kesäpäivä, talvirieha, kiky-päivä, TYHY-päivä tai tiimipäivä. Osallistujamäärä vaihtelee alle kymmenestä henkilöstä jopa satoihin osallistujiin. Räätälöimme ohjelman aina kohderyhmälle ja haluttuun teemaan sopivaksi! Sisällöt ovat monipuolisia, sillä joku viihtyy enemmän liikunnallisten aktiviteettien, toinen rauhoittavien tuokioiden ja kolmas leikkimielisten kisailujen merkeissä. Sinä päätät - me toteutamme!

AKTIIVINEN VIRKISTYSPÄIVÄ

Reipasta tekemistä urbaanissa ympäristössä tai virkistävässä luonnossa.

RENTOUTTAVA VIRKISTYSPÄIVÄ

Rentoutumista ja palautumista merimaisemissa tai luonnon helmassa.

VIRKISTÄVÄ TIIMIPÄIVÄ

Elämyksiä ja tiimiytymistä kaupungissa tai luonnon helmassa.

AIHEESTA BLOGISSA