Yhteystiedot

Gymstick Wellbeing - Gymstick Liikuntapalvelut Oy

Perintötie 1 D 1

01510 Vantaa

liikuntapalvelut (a) gymstick.com

Asiakaspalvelu:

gs-move (a) gymstick.com

Hallinto:

Jari Puranen, toimitusjohtaja
040 - 152 4949, jari.puranen (a) gymstick.com

 

Jussi Kirjavainen

044 - 514 7777, jussi.kirjavainen (a) gymstick.com

Hands Together

Gymstick Wellbeing

Gymstick-brändin alla toimii kaksi yritystä - liikuntavälineitä tuottava ja maahantuova Gymstick International sekä hyvinvointi- ja liikunta-palveluja tuottava Gymstick Wellbeing (ent. Gymstick Liikuntapalvelut).

 

Gymstick Wellbeing-tiimi koostuu liki sadasta alan ammattilaisesta - valmentajista, hyvinvoinnin eri osa-alueiden asiantuntijoista ja liikunnanohjaajista. Rakastamme työtämme ja se myös näkyy! Intohimomme ja unelmamme hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesta edistämisestä heijastuu kaikkeen toimintaamme.

Meidän missiomme on toimia työkykyjohtamisen kumppanina sekä henkilöstön työhyvinvoinnin ja työkyvyn edistäjänä. Motivoimme ja autamme asiakkaitamme elämänhallinnassa ja terveellisten elintapojen löytämisessä, tuomalla ratkaisut tutuille arjen toimintakentille, jokapäiväiseen elämään. Lähestymistapamme on kokonaisvaltainen sekä toimintatapamme joustava ja korkealaatuinen.

Arvoissamme korostuvat hyvän olon levittäminen, toiminnan aitous ja luotettavuus. Käytännössä toimimme valmentajina, liikuttajina, innostajina, opettajina ja asiantuntijoina eri tilanteissa ja hyvinvoinnin haasteissa. Teemme kaiken suurella sydämellä, asiallemme omistautuen. Haluamme, että jokaisella meistä olisi hyvä olla. Niinpä yritämme mahdollistaa sen, että kaikki näkisivät kasvavat hyvinvoinnin mahdollisuudet omassa arjessaan.