TAUKOJUMPPA &

TAUKOLIIKUNTATILA

 GS Move Paussi & Paussin paikka

Rakennamme yritykselle sopivan laajuisen ja aikataulutetun taukojumppakokonaisuuden, joka voi toteutua joustavasti erilaisissa tiloissa. Taukojumppa sisältää yksinkertaisia, kehoa elvyttäviä liikkeitä sekä ohjeita itsenäiseen työn tauottamiseen. Suunnittelemme ja varustamme myös taukoliikuntatilat henkilöstönne käyttöön! 

Tarjoamalla henkilöstölle taukojumppaa työnantaja voi taistella haitallista passiivisuutta vastaan. Ohjattu taukojumppa tauottaa erinomaisesti työpäivää, laittaa veren kiertämään ja ajatuksen taas juoksemaan. Lisäksi se kannustaa henkilöstöä omaehtoiseen työn tauottamiseen! Taukojumppasovelluksiin verrattuna liikunnanohjaajan ohjaama taukoliikuntahetki on lisää sosiaalista kanssakäymistä ja yhteisöllisyyden tunnetta.

Yhtäjaksoinen istuminen on tutkitusti haitallista keholle ja mielelle. Aktiivisuus kohentaa huomattavasti yksilön terveyttä. On suositeltavampaa pysyä säännöllisesti aktiivisena pitkin päivää kuin yrittää kompensoida pitkäaikaista istumista kovalla treenillä. Uusimpien tutkimustulosten valossa terveyden ylläpitämiseksi tarvitaan aktiivista elämäntapaa, jossa päivän tauottamisen merkitys korostuu. 

asiakaspalaute

Taukoliikunta on selkeästi parantanut työpaikan ilmapiiriä ja lisännyt työvireyttä ja kuntoa.

asiakaspalaute

Hyvä fiilis! Energisestä ohjaajasta saa itselleenkin virtaa. Huomaan, että mietin taukojen pitämistä aikaisempaa enemmän.

OHJATTU TAUKOJUMPPA & TAUKOLIIKUNTATILA

GS Move Paussi

+ ohjatut taukojumpat

+ räätälöidyt aikataulut

+ taukojumppavälineet ohjauksiin​

+ vaihtelevat teemat - rentous, liikkuvuus, vahvistus

+ markkinointimateriaalit

+ ohjejulisteet

GS Move Paussin paikka

Varustamme yritykseen tilan taukoliikunnalle

+ tilan varusteet ja sisustus

+ jumppaohjeet

+ ohjattu taukojumppa sovitulla aikataululla

+ markkinointimateriaalit

+ käyttö & tyytyväisyysraportointi​

AIHEESTA BLOGISSA

  • Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing