• Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing

RENTOUTTAVA VIRKISTYSPÄIVÄ

Rentoutusta ja palautumista
merimaisemissa tai luonnon helmassa.

Tunne kuinka akkusi latautuvat ja saat tehoa ja motivaatiota työarkeen. Nauti talvisesta seesteisyydestä päivällä auringonsäteineen ja valkoisena hohtavine maisemineen. Anna iltaa kohden tilaa pimeyden luomalle tunnelmalle. Talvikaudella meditatiiviset tuokiot on parempi järjestää sisätiloissa, mutta rauhalliset liikunnalliset aktiviteetit, kuten jooga, sopivat myös lähiympäristöön sääolosuhteet huomioiden. Mieli kirkastuu kummasti ja veri lähtee kiertämään, kun pääsee ulos liikkumaan ja hengittämään raikasta ilmaa!  

 

Rentouttava tiimipäivä sopii ryhmälle, jonka jäsenet kaipaavat stressinhallintaa, hiljentymistä ja pysähtymistä sekä haluavat oppia kuuntelemaan ja pitämään huolta omasta kehostaan. Lajikokeilujen sekä mieltä ja kehoa herättelevien wokshopien lisäksi ryhmä saa nauttia maistuvasta ruoasta.

Ohjelmaan voi yhdistää oman porukan kanssa pidettävät kokoukset. Ohjelmasisällöt ovat täysin räätälöitävissä ryhmällenne sopivaksi omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, oli kyse sitten yksittäisestä aktiviteetista tai kokonaisen virkistyspäivän ohjelmapaketista.

 

Kauttamme järjestyvät tarvittaessa myös bussikuljetukset.

ESIMERKIT OHJELMASISÄLLÖISTÄ

MERIMAISEMISSA

Hietaniemen ranta ja Villa Andania Kallvikin lahdella tarjoavat kauniin merellisen ympäristön rentouttavan virkistyspäivän viettoon. Hietaniemen rannalle mahtuu liikkumaan isokin porukka ja sisätiloihin mahtuu noin
50 henkilöä. 

 

Kallvikin lahden luonnonläheinen ympäristö taas sopii hieman pienemmälle tiimille. Sisätiloissa onnistuvat rauhalliset ja meditatiiviset liikuntatuokiot sekä luennot.


Ryhmäkohtainen hinta määräytyy räätälöidyn sisällön ja ryhmän koon mukaan.

LUONNON KESKELLÄ

Nuuksion kansallispuisto Siikajärvellä Espoossa sopii erinomaisesti mielenrauhaa tavoittelevien työyhteisöjen tapahtumapaikaksi. Upeassa lähiympäristössä on paljon tilaa ulkoiluun ja maisemien ihasteluun.

 

Hotelli Nuuksion tiloihin mahtuu suurikin ryhmä. Miltä kuulostaisi ulkoilu metsässä ja nokipannukahvit kodassa rauhoittuen, ja sen jälkeen saunan lauteille lämmittelemään? Sisätiloissa voi järjestää liikuntakokeiluja ja hyvinvoinnin teemaluentoja mielenkiinnon kohteista riippuen.

Ryhmäkohtainen hinta määräytyy räätälöidyn sisällön ja ryhmän koon mukaan.

RENTOUTTAVA AAMURETRIITTI

60 min

75 min

Jooga tai pilates

Kehonhuollon workshop
*Lounas

*Oma ohjelma (esim. kokous)

Hinta alk. 50 €/hlö

(alv 0 %, 30 henkilön ryhmälle)

PALAUTTAVA TIIMIPÄIVÄ

Meditaatio tai mindfulness

Niska-selkä tai asahi-ohjaus

*Lounas

Stressi, kuormitus & palautuminen -luento
Rentoutusharjoitus

*Kahvittelu

Ohjattu metsäkävely

Saunomista ja non-stop hierontaa

*Päivällinen

45 min

45 min

90 min

15 min

90 min

Hinta alk. 121 €/hlö

(alv 0 %, 30 henkilön ryhmälle)