• Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing

Olemme nyt Gymstick Wellbeing


Koska teemme töitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi, koimme ettei vanha Gymstick Liikuntapalvelut -nimi kuvaa toimintaamme tarpeeksi kattavasti. Siksi olemme nyt Gymstick Wellbeing!Me uskomme, että hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. Yksilön hyvinvointi taas on monimuotoinen kokonaisuus, joka muodostuu niin fyysisistä, psyykkisistä kuin sosiaalisista elementeistä. Vain tätä kokonaisuutta systemaattisesti ylläpitämällä voidaan toimia ennaltaehkäisevästi hyvinvoinnin edistämiseksi yksilötasolla ja työkyvyn johtamiseksi organisaatioissa.


ENERGY - kokonaisvaltainen hyvinvointi


Me kuvaamme hyvinvoinnin kokonaisuutta ENERGY-ympyrällä. Ympyrä koostuu hyvinvoinnin eri osa-alueista, jotka vaikuttavat toisiinsa. Jos hyvinvoinnin osa-alueet ovat keskenään balanssissa, säilyy hyvinvoinnin tasapaino! Voit tutustua ENERGY-malliin tarkemmin uusitulla nettisivustollamme.

Kun tuntee voivansa hyvin, niin asiat ovat jokaisen hyvinvoinnin osa-alueen suhteen kunnossa. Arki asettaa kuitenkin haasteita tasapainon säilymiselle. Yhdenkin palasen laiminlyönti saa tasapainon järkkymään. Elämme myös jatkuvassa muutoksessa, joten hyvinvoinnin tasapainon tila ei ole vakio.


Tasapainon saavuttamiseen tarvitaan niin yksilön omaa aktiivisuutta kuin työyhteisönkin tukea. Onnistunut elämäntapamuutos vaatii arkeen hyvinvointia tukevien asioiden lisäämistä, jotka tuntuvat itselle mielekkäiltä ja merkityksellisiltä. Uusista toimintatavoista on tavoite tehdä rutiineja, joita on realistista noudattaa pitkäjänteisesti läpi elämän.

Kuljetaan yhdessä kohti energisempää arkea!