• Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing

LIIKUNNAN KOULUTUKSET

Kaipaatko monipuolisuutta omaan treeniin tai haluatko syventää liikunta-alan osaamistasi? Entä oletko kiinnostunut ohjaamaan Gymstick-välineitä hyödyntäen? Järjestämme säännöllisesti liikunnanohjaajille, valmentajille ja treenaajille suunnattuja toiminnallisen harjoittelun ja ryhmäliikunnan koulutuksia.

Lisäksi toteutamme räätälöityjä teemakoulutuksia esimerkiksi kehon toiminnallisesta anatomiasta, faskioista sekä lannerangan hallinnasta.

GYMSTICK - RYHMÄLIIKUNTA

Gymstick Muscle | Gymstick Fitnessbag

Ryhmäliikunnan Gymstick-konseptikoulutuksia järjestämme pääasiassa tilauskoulutuksina, esimerkiksi kuntokeskuksen tai urheiluseuran valmentajille/ohjaajille tai kunnallisen liikuntatoimen ohjaajille.

Gymstick Muscle

Gymstick Muscle on ainutlaatuinen ryhmäliikuntaohjelma, jossa välineenä käytetään Gymstick Originalia. Kyseessä on kuntoiluväline, joka yhdistää jumppakepin ja vastuskumi­nauhat. Gymstick Muscle on tehokas ja monipuolinen ohjelma, joka rakentuu sille varta vasten koostettuun musiikkiin.

Muscle-ryhmäliikuntatunti koostuu kolmen sarjoissa tois­tettavista toiminnallisista lihaskuntoliikkeistä eli Trioista sekä venyttelystä. Ohjelma kehittää tehokkaasti kaikkia kunnon osa-alueita ja tarjoaa erinomaisen monipuolisen treenin!

Koulutuksen käyneenä saat oikeuden ohjata Gymstick Muscle -lisenssitunteja sekä kuukausittain uuden ohjelman. Muscle-musiikkeja pääset ostamaan PowerMusic-palvelusta.

FitnessBag

FitnessBag-harjoittelusäkki on kuntoiluväline, jossa yhdis­tyvät kahvakuulan, painotangon ja nyrkkeilysäkin parhaat ominaisuudet. FitnessBagia voit nostaa, kantaa, heittää, potkia tai käyttää step-lautana!

FitnessBagille on kehitetty huipputehokas, koko kehoa kuormittava toiminnallinen ryhmäliikuntaohjelma. Ohjel­massa hyödynnetään Trio-rakennetta, jossa kolmen sar­joissa toistettavat lihaskuntoliikkeet haastavat kehoa erit­täin monipuolisesti.

Koulutuksen käyneenä saat oikeuden ohjata FitnessBag-lisenssitunteja sekä kuukausittain uuden ohjelman. Musiikkeja pääset ostamaan PowerMusic-palvelusta.

 
 

GYMSTICK TRAINER

​Toiminnallinen harjoittelu

Gymstick Trainer -toiminnallisen harjoittelun teemakoulutuksia toteutetaan pääasiassa tilauskoulutuksina, esimerkiksi kuntokeskuksen tai urheiluseuran valmentajille/ohjaajille tai kunnallisen liikuntatoimen ohjaajille

Gymstick Trainer

Gymstick Trainer -koulutus tarjoaa toiminnallisten vä­lineiden (Gymstick Original, FitnessBag ja Power Slider) te­hokkaan käyttökoulutuksen liikunta-alan ammattilaisille, kuten personal trainereille, fysioterapeuteille, liikunnanoh­jaajille ja kuntovalmentajille. Koulutuksen käyneenä saat pätevyyden toimia lisensoitu­na Gymstick Trainerina. Käytännönläheinen koulutus antaa osallistujalle erinomai­set perustiedot ja -taidot Gymstick-välineiden mahdolli­suuksista yksilöohjaus-, ryhmäliikunta- ja valmennustilan­teissa.

Trainer-koulutuksen myötä saat mahdollisuuden toimia GYMSTICK-kuntoiluvälineiden jälleenmyyjänä ja näin voit tarjota asiakkaillesi liikuntavälineet kaikkeen harjoitteluun!