Kuntotestaus

Erilaisilla kuntotesteillä ja hyvinvointianalyysillä voidaan luotettavasti mitata ja kartoittaa henkilöstön hyvinvoinnin tilaa - fyysistä kuntoa, palautumista, stressin määrää sekä aktiivisuutta. 

Kuntotestauksen suunnittelu alkaa aina kartoituksella, jossa huomioidaan kohderyhmän erityispiirteet. Käytämme ainoastaan toimivaksi todettuja ja vahvaan tutkimusdataan perustuvia mittareita ja testejä, jotta asiakkaamme saavat selville totuudenmukaisia tuloksia. Varmistamme aina testien toistettavuuden ja vertailukelpoisuuden sekä kustannustehokkaan toteutusmallin.

Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu. Kuntotestit antavat arvokasta tietoa yksilöiden fyysisestä työkyvystä ja terveydestä, toimivat luotettavina mittareina sekä luovat turvallisen pohjan työkyky- ja hyvinvointivalmennusten toteuttamiselle. Testaustulos motivoi huolehtimaan omasta terveydestä!

Suosituimmat kuntotestit

 
 • Energiatesti

  Energiatesti™ on helposti toteutettava kuntotesti, joka antaa tietoa omasta terveydentilasta ja kehon suorituskyvystä. Energiaindeksi™ kertoo ajan, jonka ihminen jaksaa tehdä töitä, harrastaa vapaa-ajallaan tai puuhailla kotona päivän aikana. 

 • Firstbeat

  Firstbeat-mittaus ohjaa hallitsemaan stressiä, palautumaan paremmin ja liikkumaan sopivalla rasitustasolla. Toteutamme sekä Firstbeat Life™ -palvelun että Firstbeat™ Hyvinvointianalyysit.

 • UKK-terveyskuntotestit

  Terveyskuntotestit ovat helposti toteutettavia ja luotettavia työikäisen fyysisen kunnon mittareita. Testit antavat kattavan kuvan kestävyys- ja lihaskunnosta sekä liikkuvuudesta ja koordinaatiosta.

 • Räätälöidyt kuntotestit

  Lihaskuntotestit ja kestävyyskuntotestit antavat arvokasta tietoa yksilön suorituskyvystä, fyysisen kunnon lähtötasosta ja terveydestä. Ne luovat myös turvallisen pohjan ja mittarin esimerkiksi valmennuksiin.

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn

© Gymstick Wellbeing