• Black Instagram Icon

© Gymstick Wellbeing

AKTIIVINEN VIRKISTYSPÄIVÄ

Reipasta tekemistä
urbaanissa ympäristössä tai virkistävässä luonnossa.

Tunne sykkeesi nousevan ja anna vauhdikkaiden aktiviteettien temmata sinut mukaansa. Tunne raikkaan ulkoilman viilentävä ja energisoiva vaikutus, mikä lisää virtaa HIITtiin, bootcamp-treeniin, street workoutiin, kuntokartoituksiin tai vauhdikkaisiin kisailuihin. Talvikaudellakin suuri osa lajeista on toteutettavissa ulkona, sillä reippaillessa tulee lämmin!

 

Aktiivipäivä sopii ryhmälle, jonka jäsenet haluavat potkua aktiivisempaan elämäntapaan, ovat kiinnostuneita omasta suorituskyvystään tai etsivät hauskaa ja reipasta yhdessä tekemistä. Hyvää ruokaa unohtamatta!

 

Ohjelmaan voi helposti yhdistää myös oman porukan kanssa pidettävät kokoukset. Ohjelmasisällöt ovat täysin räätälöitävissä teidän ryhmällenne sopivaksi omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, oli kyse sitten yksittäisestä liikuntatuokiosta tai kokonaisen virkistyspäivän ohjelmapaketista. Kauttamme järjestyvät tarvittaessa myös bussikuljetukset.

ESIMERKIT OHJELMASISÄLLÖISTÄ

ESIMERKIT OHJELMASISÄLLÖISTÄ

MEREN RANNALLA

Hietaniemen hiekkaranta urbaanilla vivahteellaan tarjoaa inspiroivan ympäristön aktiivisen virkistyspäivän viettoon. Rannalle mahtuu kuntoilemaan isollakin porukalla. Sisätiloissa onnistuvat pienempien ryhmien liikuntatunnit ja luennot suuremmalle ryhmälle.


Ryhmäkohtainen hinta määräytyy räätälöidyn sisällön ja ryhmän koon mukaan.

PUISTOMAISEMISSA

Hämeenkylän kartanon urbaani ja puistomainen kartanoympäristö Vantaalla tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet aktiivisen virkistyspäivän viettoon. Ulkona on paljon tilaa reippaille aktiviteeteille. Sisältä puolestaan allasosasto ja kuntosali sekä kokoustilat.

Ryhmäkohtainen hinta määräytyy räätälöidyn sisällön ja ryhmän koon mukaan.

ENERGIAA AAMUUN!

Kahvakuulatunti

Liikunta, suorituskyky & palautuminen -luento
*Lounas

*Oma ohjelma (esim. kokous)

60 min

90 min

Hinta alk. 52 €/hlö

(alv 0 %, 30 henkilön ryhmälle)

AKTIIVI-BOOTCAMP

Kuntotestaus ja hyvinvointivisa

*Lounas

Kuntotestauksen palaute

Aktiiviset elintavat & työkyky -luento
*Kahvittelu

Crosstraining-tunti

*Saunomista

*Päivällinen

2 tuntia

15 min

90 min

45 min

Hinta alk. 136 €/hlö

(alv 0 %, 30 henkilön ryhmälle)